Cassy's blogg!

Alla inlägg under oktober 2012

Av Cassandra - 13 oktober 2012 16:26

HejHej

Turbin igår va roligt! Men de var roligare förra gången xD Vet inte varför ;) De va nog för att de va mer snygga killar förra gången ;)
Snart ska vi dra till Kajsa då, och ha ett litet party ;) Där ska vi tillbringa natten också. Alla tjejer i vår klass kommer dit, så ska vi se om vi vill ha dit några andra också :)
De två första bilderna är på mig innan turbin :) Och den andra är nu när vi ska på party :)
Ni får ha det lika bra som jag! Bye :*

Av Cassandra - 11 oktober 2012 17:30

Tjobre ;)

Kom typ nyss hem... Efter skolan följde jag med Kajsa hem för hon skulle packa för att åka till sin pappa...snart blir de väl att välja kläder till morgon dagens kväll! Då är de ju club Turbin i Trollhättan! ;) har världens problem om vad jag ska ha på mig!!! :( Men de kommer jag väl på snart ;) <3
Frida ska komma hem till mig efter skolan imorgon, så ska vi göra oss i ordning till kvällen :)
På lördagen blir de en liten fest hos kompisen Kajsa.... Alla tjejer i klassen kommer och kanske några mer.... Och jag bor nära Kajsa så jag och Frida går dit... För Frida ska sova hos mig efter Turbin :) Sen ska vi sova hos Kajsa på lördagen :) <3
Så de blir min helg :)
Skriver mer imorgon puss :*

Av Cassandra - 10 oktober 2012 17:11

Hellu

Idag hade vi inställd lektion på morgonen och sen en lång i slutet. Så vi började kl 9 och slutade 11:50... Haha de va as skönt att ha så kort dag!!!
När jag gick ner till matsalen tio i tolv då träffade jag syrran där sen gick jag med henne till hennes skola. Vid tio över ett gick vi till bussen och åkte hem. När vi kom hem pratade vi om lite allt möjligt och samtidigt åt kladdkaka...:)
Nu väntar jag på föräldrarna så att vi kan äta.
Hörs. :*

Av Cassandra - 9 oktober 2012 16:44

Hej.
Min fågel "Lilleman" är en skit söt liten fågel! Jag har haft honom ända sen han var ett litet ägg.
Han är jätte tam, man kan ta ut han och hålla i honom. Ibland sa han potatis och för ett tag sen sa han godag och puss. Han leker alltid med sin anka på bur golvet. Han brukade skrika ner till sina föräldrar på nedervåningen. Och dom brukade svara. Men för ett litet tag sen så dog båda hans föräldrar. Han sitter här uppe i köket och skriker varje dag och bara sitter och väntar på svar ifrån dom. När dom inte svarar ser man på honom att han blir ledsen.
Han hade en bror som hette Ajax som min kusin fick av oss. Men Ajax dog för ett tag sen också. Samma dag såg man att vår fågel var ledsen... Precis som att han kände V att något hade hänt.

Inatt vaknade jag upp med ett ryck av att Lilleman skrek jätte högt. Och han slutade inte häller. Så jag sprang upp från sängen och in i köket till buren, drog av filten som ligger på, och på stegen sitter han och bara skriker utan någon anledning. Jag säger ans namn (för han brukar lyssna på det) och pussar lite på buren. Han slutar inte så jag springer in till Camilla och väcker henne. Jag säger att hon ska vara tyst och lyssna. Och vi hör att Lilleman fortfarande sitter och skriker. Camilla får ett språng upp och springer till hans bur. Hon gör samma sak som jag men längre. Tillslut slutar han och lugnar ner sig. Så vi lägger på filten igen och går och lägger oss.

Idag när jag kommer hem från skolan och går till Lilleman så hör jag att han har svårt att andas. Det har han fortfarande... Han är över 6 år. Jag älskar han! Jag vill verkligen inte att du ska dö Lilleman!!! Jag sitter och har ont i hela mig när jag hör dina tunga andetag! :'(

Nu ska jag sitta i köket och göra läxor. Vill vara nära honom om det är dom sista timmarna av hans liv.

ÄLSKAR DIG FÅGELN MIN!!!! <3<3<3

Av Cassandra - 5 oktober 2012 14:22

HejHej

Kom hem från skolan för ungefär en halv timma sen...
Ska snart duscha, packa, göra mig i ordning och vänta på syrran Camilla <3 för denna helgen ska vi tillbringa hos min bästis Frida och Fridas syrra Madde :) För Madde och Camilla har varit vänner sen lång tid tillbaka, och samma med mig och Frida :D
Idag ska vi äta pizza alla fyra tillsammans, sen ska vi köpa massa godis och checka film på kvällen <3 Denna helgen kommer bli ett bra minne!! <3
Och nästa helg ska jag och Frida till turbin på fredagen, sen ska hon sova över, och på lördag lite senare på dagen ska vi dra hem till Kajsa. Och dit kommer alla tjejer i klassen, och så ska vi ha en tjej kväll där <3 Den helgen kommer också bli rolig!! :)
Ni får också ha det bra! Chao :*

Av Cassandra - 3 oktober 2012 17:48

Hej alla där ute :)

Snart ska man äta... Sen ska jag väl öva på matteprovet som vi har imorgon då :(
Kan typ inget, har inte ens kommit så långt på det kapitlet som vi ska ha prov på.... Men vi får hoppas på det bästa :)
Inatt kundejag knappt sova, hade ont i magen igen :( Så det blir att lägga sig hyfsat tidigt idag för att klara morgondagen.
Nä nu ska jag plugga vidare.
Puss hej :*

Ovido - Quiz & Flashcards